Hírek

Támogatókat keres a TST Tánciskola

 

Anyagi okok miatt veszélybe került a TST Tánciskola növendékeinek világbajnokságon való szereplése. Váczi Niki vezetőkoreográfus és a fiatal tehetségek ezekben a napokban is azon fáradoznak, hogy összegyűljön a pénz a kiutazásra és ott-tartózkodásra. (2019.04.26)


(A Reborn Team számos versenyen bizonyított már)


TST tánciskola három produkcióval kvalifikálta magát a május 22–26. között tartandó táncvilágbajnokságra, melyet idén is Horvátországban rendeznek meg. A Reborn Team mellett Korpácsi Hanna szóló-, valamint Korpácsi Hanna és Váczi Niki duóprodukciója érdemelte ki a világbajnokságon való részvételt.

– A világbajnokságon két éve eredményesen szerepeltünk. Tavaly is sikerült a kvalifikáció, de a pénz nem jött össze, hogy az egész csapat kiutazzon. A szülők – érthető módon – nem tudnak ennyi terhet magukra vállalni, így ismét a vállalkozások, önkormányzatok támogatásában bízunk. Nagyon szeretnénk bebizonyítani, hogy ott a helyünk a dobogón! – hangsúlyozta Váczi Niki.

 

Forrás: BAON (Itt megnézheted a cikket eredetiben)
Szerkesztő: Sebestyén Hajnalka

 

Ha szeretné segíteni a gyerekek kijutását a linkre kattintva elérhető a T.S.T. Táncsikola Növendékeiért alapítvány számlaszáma.

Minden segítségért hálásak vagyunk!